Verdensmål2019-11-17T16:17:58+00:00

CO2-neutral fra 2020

En række bevidste valg og initiativer sikrer, at Visby.dk fra 2020 er mere end CO2-neutral. Fra min tid som videnskabsredaktør i DR har jeg en skærpet opmærksomhed på væsentligheden af at tage dette ansvar.

Jeg tager afsæt i FN’s 17 verdensmål, når jeg beskriver mine bæredygtige ambitioner. Vi er alle forpligtede til at justere, hvor vi kan. Derudover investerer jeg i CO2-reducerende projekter (plante træer, udrulle klimavenlig teknologi mm).

Jeg nedbringer CO2 mere end firmaet udleder. Det opnås vha. justeret adfærd (transport, lyskilder, kontorfællesskab m.m.) og investeringer i CO2-reducerende projekter.

Jeg investerer mere end nødvendigt, hvis jeg bare skulle gå i nul. Derfor kalder jeg det CO2-neutral+.

Mådehold ved brug af kontorhold, indkøb af ny teknologi og for store mængder mad til workshops. Fokus på mindre mængder kød.

Desuden smides overskudsmad ikke ud – det fordeles eller gives til andre trængende såsom hjemløse.

Formidler væsentligheden af fokus på bæredygtig balance ifm. mit arbejde hos kunder, i netværk, foreninger og andre anledninger.

Mit engagement har fulgt mig længe. Se min DR2-dokumentar ‘Kampen om solen’ her.

Jeg hjælper gerne til en favorabel pris, hvis du kommer fra en NGO. Eksempelvis velgørenheds-, menneskerettigheds- eller miljøorganisation.

Jeg kaster desuden gratis dage i projekter, der ikke har stor økonomi men høj betydning for samfundet eller udsatte grupper.


Spørg mig, hvordan vi kan være mere bæredygtige, når vi laver forløb sammen! Læs om verdensmålene her.