Budskaber der brænder igennem

Fra personlig kommunikation til faktaformidling, rekruttering og oversættelse af strategi. Enkle og effektive videoer produceres med min mobil og drone som led i opgaver. Det kan I også nemt lære. Jeg trækker på mange år i DR-Videnskab med formidling, PR og intern/ekstern kommunikation.

Vi kommunikerer hele tiden. Det rammer i særdeleshed ledere, hvor deres faktiske adfærd og prioriteringer hele tiden trimmer organisationens forståelse af kurs, kultur og værdier.

Jeg arbejder både med disse aspekter, organisatorisk signalforvirring, artefakter og mere klassiske anledninger, hvor man skal udover rampen med sit budskab. 

Video nr. to (th.): Skønt at kombinere konsulentopgaver med min gamle faglighed fra DR: Faglig formidling. Populærvidenskab, ville andre kalde det. Videoen introducerer til den strategi for kyssikring, der om få dag er igennem høringsfasen hos borgerne i Strøby Egede på Stevns.

Videoer i denne sammenhæng skal give oplevelse, enkle pointer og billeder på nethinden, man senere har med sig, når man læser det grundige baggrundmateriale. 

Rasmus Visby evner at skabe klare og tydelige rammer for kommunikation med kunder og medarbjedere. Rasmus forstå kompleksiteten i organisationer og er god til at rådgive og lede strategisk.

Søren Mikael Rasmussen
Leder i Danmarks Radio

I DR var jeg ansvarlig for en lang række fakta-programmer. Succes opstår, når den gode vært forløser den fascinerende historie, så vi alle bliver klogere uden at føle os dumme. Jeg hjælper mine kunder med at blive en god vært, for den målgruppe de skal kommunikere til. Det være sig lederen til medarbejderne eller den faglige medarbejder, der skal forklare noget teknisk til en gruppe borgere/kunder.

Både for ledere og medarbejdere skal man overveje, hvordan man opbygger sit budskab og fastholder interessen. Ofte skal der også tænkes interaktion ind. Du skal finde din egen stil og tone, så du opleves autentisk og lykkes med både faglig, personlig og strategisk kommunikation.

Jeg er stor fortaler for kommunikation, der ikke virker for orkestreret og styret – ikke for corporate. Konkret slår det igennem på de kurser i ’Video med din mobiltelefon’ jeg laver – og de film jeg ind imellem producere ret billigt med brug af mobiltelefon, drone og gode mikrofoner.

Eksempel: Strategiudmelding, Københavns Kultur- & Fritidsforvaltning

Design af rette kommunikation og processer, der sikrer god oversættelse og effekt af strategien i hverdagens konkrete arbejde. Min rolle: Kommunikationsrådgivning, researchinterviews og analyse, ledersparring, facilitering, faglige oplæg og hjælp til projektkultur. Kunden om opgaven:

“Jeg har brugt Rasmus som inspirator og facilitator i forbindelse med kommunikation og arbejde med strategiprocesser. Rasmus har med sin solide kommunikationsbaggrund en række guldkorn i forhold til, hvordan strategier gøres levende og nærværende i organisationer. Og hvordan ledere kan arbejde med anledninger til oversættelse af strategier i hverdagen.”

Louise Hvid Jensen
Kontorchef

Rubixterning