BUDSKABER & FAGLIGE FORKLARINGER DER BRÆNDER IGENNEM

Klar formidling med enkle virkemidler. Fra personlig kommunikation til faktaformidling og oversættelse af strategi. Mange års DR-erfaring kogt ned til det vigtigste  oversættelse af strategi. Indimellem producerer jeg også små videoer til kunder.

Igennem alt du laver er god kommunikation afgørende. Det rammer i særdeleshed ledere, hvor deres faktiske adfærd og prioriteringer hele tiden trimmer organisationens forståelse af kurs, kultur og værdier. Jeg arbejder både med disse aspekter, organisatorisk signalforvirring, artefakter og mere klassiske anledninger, hvor man skal udover rampen med sit budskab.

Rasmus Visby evner at skabe klare og tydelige rammer for kommunikation med kunder og medarbjedere. Rasmus forstå kompleksiteten i organisationer og er god til at rådgive og lede strategisk

Søren Mikael Rasmussen, Leder i Danmarks Radio

I DR var jeg ansvarlig for en lang række fakta-programmer. Succes opstår, når den gode vært forløser den fascinerende historie, så vi alle bliver klogere uden at føle os dumme. Jeg hjælper mine kunder med at blive en god vært, for den målgruppe de skal kommunikere til. Det være sig lederen til medarbejderne eller den faglige medarbejder, der skal forklare noget teknisk til en gruppe borgere/kunder.

Både for ledere og medarbejdere skal man overveje, hvordan man bygger sit budskab op og fastholder interessen. Ofte skal der også tænkes interaktion ind. Du skal finde din egen stil og tone, så du opleves autentisk og lykkes med både faglig, personlig og strategisk kommunikation.

Jeg er stor fortaler for kommunikation, der ikke virker for orkestreret og styret – ikke for corporate. Konkret slår det igennem på de kurser i ’Video med din mobiltelefon’ jeg laver – og de film jeg ind imellem producere ret billigt med brug af mobiltelefon, drone og lidt gode mikrofoner.

Eksempel på kommunikationsforløb

Kommer snart

Hvad er din udfordring?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad du har brug for

Kontakt