Facilitering & procesdesign, der styrker alle

Jeg skaber forløb, hvor vi har blik for hinanden. Særlige greb skaber klar ramme og god energi. Eksempelvis på borgermøder eller medarbejdermøder ifm. organisationsforandringer. Jeg er grundig i de indledende samtaler. Det sikrer, at vi fanger de små nuancer, og jeg udfordrer jer på antagelser. Min tilgang tilpasses jeres virkelighed.

Jeg er rejsende i alt lige fra små grupper til flere hundrede deltagere, hvor der tages højde for unikke forhold hos jer. Jeg taler grundigt med jer i planlægningsfasen, så I opnår det bedste udbytte. Når I samler folk til den slags anledninger, er der altid større potentiale end det formelle formål. Eksempelvis kan et konkret medarbejder- eller borgermøde være en anledning til oversættelse af kommunens strategi og vision. Sammen skaber vi den merværdi.

Vi rokker også ved uvaner, man er blevet blind for. Eksempelvis: I som har bestilt forløbet, sidder ofte i en lederstilling. Til jer er budskabet, at hvis I kommer til tiden, så kommer I for sent – og hvis I skynder jer videre, så ligner det flugt.

Video fra onlineoplæg  ifm. seminar i en Teknik & Klimaforvaltning.

Som mødeleder skaber Rasmus en tryg ramme for alle parter og sørger for at lede et rum sikkert gennem forløbet.

Tina Jensen
Stevns kommune

Jeg sikrer desuden, at:

N

Vi styrer mødet efter de mål, der er aftalt og griber de muligheder, der ikke kan forudsiges.

N

Deltagerne forstår rammen og motiveres. Arbejdet starter allerede i invitationen, der sendes ud.

N

Vi er i et tillidsfuldt og konstruktivt rum, hvor man lytter til hinanden – og giver plads til skæve ideer og holdningsændringer.

N

Opbygningen af mødet opleves god og ordentlig af deltagerne. Der tænkes i dynamiske skift og arbejdes med forskellige former for procesgreb og kommunikationsformer.

N

Styring af tiden, så vi når igennem det aftalte og stopper til tiden.

N

Vi arbejder med jeres styrker og rokker ved jeres antagelser.

N

I får hjælp til den rette opfølgning.

Udover fysiske møder har jeg styr på onlinemøder og hybrider

Eksempelvis kan man med fordel varme op til en større fysisk begivenhed, ved at gennemføre et onlinemøde ugen forinden. Her skærpes opmærksomheden på fokus og I kan høste input, der kan forbedre det fysiske møde.

Jeg står rutineret på skamlen selv, men kan også spiller jer stærke i rollen. Jeg kan med andre ord hjælpe jer med design af det gode møde og træne jer i den faciliterende rolle.

Rubixterning