FACILITERING & PROCESGREB - DER STYRKER ALLE

Forløb med blik for hinanden, god energi og klar ramme. Procesdesign, der sikrer bredt ejerskab og gør de svære møder konstruktive. Stor erfaring med at designe, strukturere og afholde møder og workshops.

Jeg er rejsende i alt lige fra små grupper til flere hundrede deltagere, hvor der tages højde for unikke forhold hos jer. Jeg taler grundigt med jer i planlægningsfasen, så I opnår det bedste udbytte. Når I samler folk til den slags anledninger, er der altid større potentiale end det formelle formål. Eksempelvis kan et konkret medarbejder- eller borgermøde være en anledning til oversættelse af kommunens strategi og vision. Sammen skaber vi den merværdi.

Som mødeleder skaber Rasmus en tryg ramme for alle parter og sørger for at lede et rum sikkert gennem forløbet.

Tina Jensen, Stevns kommune 

Jeg sikrer desuden, at:

Udover fysiske møder har jeg styr på onlinemøder og hybrider

Eksempelvis kan man med fordel varme op til en større fysisk begivenhed, ved at gennemføre et onlinemøde ugen forinden. Her skærpes opmærksomheden på fokus og I kan høste input, der kan forbedre det fysiske møde.

Jeg står rutineret på skamlen selv, men kan også spiller jer stærke i rollen. Jeg kan med andre ord hjælpe jer med design af det gode møde og træne jer i den faciliterende rolle.

Hvad er din udfordring?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad du har brug for

Kontakt