Rasmus Visby

Det skal fungere i virkeligheden – det kan jeg hjælpe med

Jeg omtales af mange kunder som en schweizerkniv, der har en række unikke spidskompetencer kombineret med en meget bred forståelse for organisationer og ledelse. 

Det er resultatet af mange år som leder og konsulent med stor faglig nysgerrighed. 

For dig betyder det, at jeg ikke løser opgaven uden blik for de personer I er og den virkelighed min ydelse skal spille sammen med.

Mine kunder beskriver mig som: 

Udannelser & kurser

Erhvervserfaring

At gøre en forskel

Det har altid været vigtigt for mig. I DR var det almen dannelse og videnskabelig indsigt. I mine kommunale ansættelser var det demokrati og borgerskab der optog mig. Jeg yder projektstøtte til frivillighedsorganisationen Ingeniører Uden Grænser og giver RABAT til andre NGO'ER.

CO2-neutral mm.

En række bevidste valg og initiativer sikrer, at Visby.dk er mere end CO2-neutral (Verdensmål 13). Fra min tid som redaktør i DR-videnskab, har jeg en skærpet opmærksomhed på at tage dette ansvar. Desuden tænker jeg over at minimere forbrug, nyindkøb og madspild/-type (Verdensmål 12).

SAMARBEJDS­ PARTNERE

Jeg er en del af konsulentfællesskabet Hauser32, hvor vi er 22 konsulenter med forskellige spidskompetencer. Jeg kan altid sætte det rette hold – selv til store opgaver. Følgende har jeg et særligt samarbejde med:

UV Visby

Privat bor jeg sammen med min kæreste Tanja og hendes datter Sophie på 11 år. Jeg har desuden to store børn – Mie og Signe. I min fritid er jeg aktiv med vandreture, cykelferie og undervandsjagt. Jeg kombinerer i ny og næ den slags aktiviteter med processer og coaching i verdensfirmaet Visby.dk 🙂

Loops vs. Ups

Jeg hjælper jer med at skabe dynamisk udviklings- og forankringsproces. Den gode proces starter nederst T.v. hvorefter man skal gennem loops og justeringer. Den røde vej ser effektiv, men fejler oftest. Ejerskab kræver inddragelse undervejs. 

Hvad er din udfordring?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad du har brug for.

Ring +45 22 12 15 16 eller skriv en besked 

Kontakt